Хелловін: незвичайні ідеї для кальяну

Як виготовляють фруктові чаші? Чи можна зробити кальян із гарбуза?
 
Поки ти вибираєш грим на Хелловін, ми вибираємо для тебе найкращі ідеї для найсмачнішого та оригінального кальяну!

Ти вже здогадуєшся як можна поєднати атрибути цього свята з курінням?

Адже вже давно не секрет, що забивати табак можна не лише у глиняні чи керамічні чаші.

Сьогодні мова піде про незвичайні ідеї для кальяну. Грейпфрут, ананас, апельсин, гранат, диня та... Так! Ти вгадав! Навіть гарбуз підійде для створення кальяну. Все не так складно, як здається на перший погляд.

Але перед тим, як розпочати підготовку, обговоримо переваги та недоліки таких експериментів.

У чому плюси фруктово-овочевих чаш:

Неповторний аромат та смак. М'якуш фруктових чаш просочують табак своїм соком, тому покур стає більш яскравим і насиченим.

Тривалість куріння. Фруктові чаші стійкі до високих температур і не дають швидко висохнути табаку. Тому можна спокійно насолоджуватися цим твором мистецтва від однієї до двох годин.

Естетика. Такий незвичайний кальян не залишить нікого байдужим. Фотографуйте та сміливо виставляйте у Stories. Друзі оцінять ваш креатив.

У чому полягають мінуси:

Тривала підготовка. Приготування такої чаші вимагає деяких умінь і трохи більше, ніж зазвичай для забиття.

Збільшена витрата. Так як фрукти більш місткі, потрібно більше табакуу. А щоб підтримувати жар, потрібно більше вугілля.

Одноразове використання. На жаль, фруктову чашу можна використовувати лише для одного сеансу куріння.

Ми впевнені, що твоя фантазія розігралася і вже не терпиться піти в магазин чи ринок, щоб втілювати свої ідеї.

Але не поспішай, зараз ми підкажемо які фрукти та овочі використовувати найкраще і за якими характеристиками їх вибирати.

Найпопулярніші позиції:

1. Чаша із грейпфрута.
Соковитий, м'ясистий цитрус додасть табаку кисло-солодкий, трохи терпкий присмак. Відмінно поєднується з фруктовим та ягідним табаком. Також, можна спробувати зі свіжим та м'ятним. Плід потрібно вибирати твердий, але стиглий.

2. Чаша з ананасу.
Один із варіантів для великих компаній. Ананас дарує солодкий, екзотичний смак. А ще, він місткий. Підійде для фруктових табаків. Вибираємо щільний та недозрілий плід.

3. Чаша із гранату.
Дає кисло-солодкий смак. З ним можна курити не лише фруктові, а й шоколадні, кокосові табаки. З гранатом кальян виходить димнішим.

4. Чаша з апельсина.
Схожа на грейпфрутову, але без терпкості. Апельсин має більш універсальний смак, тому табак можна додати будь-який. Але через невеликий розмір апельсина, куріння триває не більше години. Плід також має бути стиглим та твердим.

5. Чаша з дині.
Має вишукану, м'яку насолоду. Курити на дині одне задоволення. Для більш ніжного смаку в колбу можна додати молоко. Можна взяти трохи недозрілий плід.

Ну і звичайно якийсь Хелловін без гарбуза?
Сміливо намагайся зробити і з неї чашу! Повір, це буде найексклюзивніший кальян.

Для приготування фруктово-овочевої чаші нам знадобиться:
⁃ Звичайний ніж і для серцевини;
⁃ Паперові серветки;
⁃ Зубочистки;
⁃ Фольга.
Все вирізаємо та очищаємо за одним принципом та технологією:

1. Перше, що потрібно зробити -зрізати верхівку;
2. Далі частковою прибираємо серединку фрукта, роблячи вирву для табаку (стінки фрукта повинні вибути товщиною мінімум 2,5 см).
3. Сік, що виділився, висушуємо серветками;
4. Після цього перевертаємо фрукт і вирізаємо отвір для шахти;
5. Усередину вставляємо грати із зубочисток, щоб табак не потрапив у шахту;
6. Забиваємо табак необхідною кількістю;
7. І щільно накриваємо фольгою;
8. Робимо чимось гострим багато маленьких дірочок на фользі;
9. І кладемо вугілля (приблизно 3-5 шт., може і більше).
10. Готово! Можна курити!

Щасливого Хелоуіна!
Вже хочеться кальян на гарбузі?
Замовляй у Медузи та насолоджуйся)
Made on
Tilda