Які фрукти використати для кальяну?
В даному моменті ви можете увімкнути свою фантазію і використовувати будь-які фрукти. Найчастіше використовують такі фрукти, як: яблуко, апельсин, грейпфрут та ананас, також можна використовувати пітахаю, кавун, диню, кокос, але це буде набагато складніше.
Для хорошого фруктового кальяну краще використовувати фрукти, які мають міцну зовнішню оболонку, а також фрукт повинен бути не сильно м'яким і перестиглим.
Як забити кальян на фруктах?
Кальян на фруктах відрізняється від звичного покура лише чашею. Спочатку, ми наповнюємо колбу водою, соком, молоком чи тим, чим любите. Потім, збираємо кальян, як завжди. З'єднуємо кальян з колбою і паралельно ставимо грітися вугілля. Забиту фруктову чашу щільно ставимо на кальян, зверху колауд чи фольгу з вугіллям. Розкурюємо та насолоджуємося.