Фруктові чаші

Як забити кальян на фруктах? Meduza про фруктові чаші
 
Що таке фруктова чаша?

Кальян можна курити на різних чашах. Є чаші із глини, скла, силікону. Фруктові чаші додадуть вашому кальяну соковитості і допоможуть розкрити звичайну і знайому забивку з іншого боку. Також, красиво оформлений кальян на незвичайній чаші допоможе вам здивувати другу половинку, друзів, знайомих і своїх близьких.

Фруктова чаша дає можливість розкрити смак табаку іншими нотками або посилити вже наявні смаки.
Які фрукти використати для кальяну?

В даному моменті ви можете увімкнути свою фантазію і використовувати будь-які фрукти. Найчастіше використовують такі фрукти, як: яблуко, апельсин, грейпфрут та ананас, також можна використовувати пітахаю, кавун, диню, кокос, але це буде набагато складніше.

Для хорошого фруктового кальяну краще використовувати фрукти, які мають міцну зовнішню оболонку, а також фрукт повинен бути не сильно м'яким і перестиглим.

Як забити кальян на фруктах?

Кальян на фруктах відрізняється від звичного покура лише чашею. Спочатку, ми наповнюємо колбу водою, соком, молоком чи тим, чим любите. Потім, збираємо кальян, як завжди. З'єднуємо кальян з колбою і паралельно ставимо грітися вугілля. Забиту фруктову чашу щільно ставимо на кальян, зверху колауд чи фольгу з вугіллям. Розкурюємо та насолоджуємося.

Як правильно забити фруктову чашу?

Спочатку вибираємо сам фрукт. Далі відрізаємо верхівку (це добре робиться гострим ножем, щоб краї були рівні). Видаляємо третину плоду, вставляємо зубочистки, робимо звичне забиття і ставимо вугілля (колауд або фольга).

Плюси та мінуси фруктових чаш

Плюси:
-Насичений смак, нові відчуття
-Багато варіантів, тому що фруктів багато
-Через соковитість фруктів, процес більш тривалий. Це дуже красиво та незвичайно

Мінуси:
-Витратніше за часом і грошами
-Велика витрата вугілля, тому що, щоб фрукт прогріти потрібно більше тепла.
-Фрукт не лежить до вживання - витратник.

ДАВАЙ ЗАБИВАТИ?
Замовляй у нас кальян, пробуй, насолоджуйся)
Made on
Tilda